Anton & Anton


Anton & Antonin ensimmäinen ruokakauppa avattiin Porvoossa vuonna 2008.

Anton & Anton on oikean ruoan ruokakauppa. Myymme aitoa ruokaa ihmisille, joille ruoan maku ja alkuperä on tärkeää.

Anton & Antonin tarina alkoi, kun Niina Hietalahti kyllästyi sieluttomiin supermarketteihin. Niinpä hän päätti perustaa kaupan, joka myy laadukasta ruokaa, ja jossa vanha kunnon asiakaspalvelu on arvossaan. Tästä kipinästä syntyi Porvoon Jokikadulle ensimmäinen Anton & Anton -ruokakauppa. 
 

HALLINTO

Andrea Hasselblatt on yrityksemme toimitusjohtaja. Hän ihastui ensisilmäyksellä kävelessään sisään Anton & Antonin Porvoon ruokakauppaan joulukuussa 2008. Ei kestänyt kauaa kun Andreasta tuli myymäläpäällikkö. Andrea on ammatiltaan kokki, jonka hyvä maku ja vaisto takaavat, että Anton & Anton jatkaa ruokakauppojen edelläkävijänä. Andrealla on kokonaisvastuu kaupoista sekä ruokakassipalvelusta, jonka hän hoitaa vankkumattomalla sinnikkyydellä ja yrittäjähenkisyydellä.

Johanna Izarra vastaa kauppojen hyllyjen valikoimasta. Johanna syntyi kinuskilusikka suussaan, ja samaa voi sanoa hänen lapsistaan. Äitiyslomalla Johanna katsoi kaikki Master Chef Australian tuotankokaudet saadakseen inspiraatiota ruoanlaittoon. Siinä samalla syttyi kipinä alanvaihtoon; mediahommista ruokakaupan sisäänostajaksi. Nyt Johanna metstästää Anton & Antonin hyllyihin uutuuksia, jotta sinulla olisi parempi arki.

Petra Urasto vastaa Anton & Antonin rekrytoinnista ja on myymäläpäällikoiden esimies. Petran löydät tiskin takaa kaupoista, joissa hän palvelee asiakkaita sekä perehdyttää uusia työntekijöitä. Petra on entinen ravintola-alan ammattilainen, jolle ensiluokkaiset raaka-aineet ja ruoanlaitto on jokapäiväinen rakkaus ja intohimo. Kotimaisen pientila- ja luomuviljelyn tukeminen on Petralle erityisen tärkeää, joiden puolesta Petra puhuukin kiertäessään kouluissa luennoimassa ruoan merkityksestä, yhteisöllisyydestä ja ruokahävikistä.