|
31.07.2017

Tänä kesänä olen - ehkä hieman valtaväestöstä jälkijunassa - löytänyt täydellisen kesäkohteen Helsingin keskustasta. Allas Sea Pool on mahtava ja monikerroksinen ravintola- ja baarikompleksi Katajanokalla, aivan Kauppatorin laidalla. Kauniiden näkymien ja maukkaiden juomien lisäksi paikan kirkkaimmat tähdet ovat tietenkin ne uima-altaat aivan siinä meren rannalla. Altaalla on helppoa viettää täydellinen kesäpäivä pulikoiden, syöden ja juoden, auringosta ja elämästä nauttien!

 

Jerry 0 comments

|
29.07.2017

Elämässäni on uusi rakkaus, ja se on pata cabra. Tämä espanjalainen juusto vei sydämeni kertaheitolla, eikä paluuta elämään ilman sitä voi enää edes kuvitella. Tämä erittäin voimakasarominen ja terävä vuohenmaidosta valmistettu juusto on ainutlaatuinen niin makuprofiililtaan kuin koostumukseltaan - täysin vailla vertaa. Se on täydellinen lisä salaatteihin, herkullinen leivän päällä, ja ehkä parhaillaan vain sellaisenaan nautittuna.

Pata cabra valmistetaan Aragonin alueella Espanjan pohjoislaidalla, ja sieltä käsin se valloittaa varmasti koko maailman vielä joskus.

 

Jerry 0 comments

|
28.02.2017

Tässä maailmassa on harvoja asioita, jotka tekevät minut niin onnelliseksi kuin kakkubuffet.

Punavuoressa sijaitsevan Kakkugallerian kakkubuffet houkutteli minua pitkään, kunnes en voinut enää vastustella. Olin pakahtua intoon jo sisään astuessani. Kaikkialla kakkuja. Aloitin sitruuna-marenki-piiraalla, sitten vähän sacheria, seuraavaksi mango-juustokakkua. Oli vielä tosi hyvä olo. Toinen lautasellinen perään. Sokerihumala huipussaan. Kolmas lautasellinen. Neljäs.

Jossain vaiheessa oli kuitenkin pakko luovuttaa, myöntää oma tappionsa ja kakkujen voitto. Erilaisia vaihtoehtoja oli niin paljon etten pystynyt kaikkia edes maistamaan. Sinänsä en koe menettäneeni mitään, ainakin tällä kertaa kun tarjolla oli valitettavasti varmaan viittä erilaista moussekakkua ja saman verran hyytelöjuustokakkuja, ja ne kun eivät minun maailmassani mitään oikeita kakkuja ole.

Oli tämä kuitenkin hieno elämys, ja varmasti kokeilen uudelleen joskus jos kakkuvalikoima vähän monipuolistuu/vaihtuu. Jos löytyy muita kakkujen/ahmimisen faneja niin Kakkugallerian kakkubuffet löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 41 ja hintaan 12,50€ sisältyy kahvi tai tee!

Jerry 0 comments

|
31.10.2016

Halloween on aina ollut selkeä suosikkini kaikista juhlapyhistä. Ehkä se johtuu siitä, että olen yhä kuin lihava lapsi - minut on helppo hurmata sokerilla. Tänä vuonna vietän tätä vuoden suurinta juhlaa New Yorkissa, loputtomien kurpitsaherkkujen ja kummituskakkujen keskellä. Siitä puheen ollen, nyt alkaakin olla iltapäiväkakun aika!

 

Jerry 0 comments

|
21.09.2016

Kulunut kesä oli minulle niin hienoa aikaa etten mitenkään ollut valmis luopumaan siitä vielä. Luonnollisesti karkasin siis Kreikan auringon alle jatkamaan kesääni keinotekoisesti, edes pienen hetken ajan. Mykonos tarjosi mahtavia seikkailuja, herkullista ruokaa ja ikimuistoisia pieniä hetkiä.

Veneilimme parhaiden ystävieni kanssa ympäri saaren rannikkoa, pulahtaen välillä kirkkaisiin ja käsittämättömän sinisiin vesiin. Söimme illallisia tunnelmallisissa tavernoissa auringon laskiessa horisonttiin. Kävimme kuokkimassa kreikkalaisissa häissä ja ouzon rohkaisemana liityimme jopa mukaan tansseihin. Itse asiassa tanssimme auringonnousuun asti, toistuvasti.

Alushousuni lensivät tuulen viemänä lähellä olleen vesiskootterin kyytiin, mutta onneksi allasbileissä oli melkein soveliasta uida alastikin. Hauskaa oli.

Mykonoksen voimaannuttamana olen nyt hyväksynyt sen tosiasian, että kesää 2016 ei enää ole. Lämmintä ulkona on yhä, ja shortseissa aion tänäänkin liikkua, mutta kyllä nyt on jo syksy. Mikään ei kestä ikuisesti, ei edes elämäni rikkain kesä. Mutta sehän siitä vasta hienon tekikin.

 

Jerry 0 comments