|
02.05.2017

Vappu on juhlittu alta pois ja viimein voin keskittyä elämäni uudelleenrakentamiseen ja yleiseen eheytymiseen. Sitä tässä viiden päivän vappuhulinoiden jälkeen ehdottomasti tarvitaankin, sen verran rankasti tätä kesäkauden epävirallista avausta tuli juhlittua. Oli piknikejä ja brunsseja, vodkalanseerauksia ja kauniin keväisiä lumimyrskyjä. Oli uusia ystäviä ja vanhoja ystäviä, kivoja ja kovia hetkiä. Kaiken keskiössä pysyi kuitenkin tieto siitä, että kyllä se kesä sieltä taas tulee. Ajoittaisesta lumisateesta huolimatta.

Itse aloitin eilen viraliisesti myös shortsikauden '17. Vähän ehkä polvet hytkyivät, mutta iso kasa hillomunkkeja toimi tehokkaana lohtuna paleltumista huolimatta!

Jerry 0 comments

|
26.04.2017

On ehkä jokseenkin kunnianhimoista puhua jo huhtikuun puolella kesältä, mutta siltä lähipäivien sää on Lontoossa kuitenkin tuntunut: kesältä. Varsinkin auringossa lämpötila nousi nopeasti jo liiankin lämpimäksi herkälle suomalaishipiälleni, ja onnistuinkin terassilla istuessa jo hankkimaan kesän ensimmäiset palovammatkin. Sellaisella pienellä vastoinkäymisellä ei kuitenkaan ollut ollenkaan painoarvoa siinä vaiheessa kun pääsin ensimmäistä kertaa tämän vuoden aikana vesille, soutelemaan Hyde Parkin Serpentine-järvelle.

Lontoon visiittini aikana tuli tehtyä kaikenlaista muutakin, mutta tämä jäi ehkä päällimmäisenä mieleen.

Tästä alkoi kesä.

Jerry 0 comments

|
31.07.2016

Joillekin ihmisille vuodenvaihde ei merkitse juuri mitään; se on vain yksi pakollinen juhlapyhä muiden joukossa. Itse olen toisenlainen. Itse koen pienimuotoisen eksistentiaalisen kriisin jokaisen kuukauden lopussa/alussa. Heinäkuu on mennyt erittäin huolettomissa merkeissä turhia ajattelematta, mutta jostain syystä yhtäkkiä kun onkin heinäkuun viimeinen päivä niin pää täyttyy kaikenlaisista ajatuksista.

Ehdinköhän nyt kuitenkaan seikkailla tarpeeksi? Olenko kesäillyt riittävästi? Söinkö lempiruokaani tarpeeksi monesti? Turha se on sellaisia enää miettiä, kyllähän minäkin sen tiedän. Kai se pitää vaan hyväksyä, että tämä heinäkuu on nyt olemassa vain muistoissa. Onneksi Suomikin on nykyään siirtynyt melko manner-eurooppalaiseen ilmastoon ja elokuu on vielä täydellinen kesäkuukausi. Vielä ehtii seikkailla, kesäillä ja syödä.

 

Jerry 0 comments

|
31.07.2016

Vielä pari kesää sitten en ollut koko elämäni aikana poiminut kuin ehkä mustikan tai kaksi. Se ei yksinkertaisesti vain ollut sellainen asia, jota olisi tullut mieleenkään kokeilla. Nykyään yksi kesäni kohokohdista on kuitenkin se kun metsät alkavat täyttyä maukkaista marjoista. Tunti toisensa jälkeen hurahtaa ohi käsittämättömän nopeasti kun kyykkii metsässä marjapensaiden äärellä.

Tänä kesänä olen ollut niin onnekas, että olen löytänyt mahtavien mustikka-apajien lisäksi jo vadelmia ja punaherukoitakin. Vielä kun kirsikkapuun löydän jostain niin olen onnellinen!

 

Jerry 0 comments

|
31.03.2016

Jordania ja varsinkin Petra olivat olleet toivelistallani jo pitkään ennen kuin lopulta pääsin paikalle. Välillä meinasi jo luotto loppua kesken ja iski pelko siitä, että tämä on yksi niitä unelmia, jotka eivät ikinä toteudu. Viime joulukuussa pääsin kuitenkin viimein Indiana Jonesin jalanjälkiin, seikkailemaan tuhansia vuosia vanhassa kalliokaupungissa sekä tutustumaan Jordanian mahtavaan ruokatarjontaan. Kumpikaan ei tuottanut pettymystä.

Jordanian reissu oli häkellyttävän hieno ja yllättävän rentouttava. Nukuin univelat pois, kävin salilla kahdesti päivässä, rentouduin poreammeessa ja söin absurdin määrän hummusta, halloumia ja baklavaa. Kaikki matkan aikana kertynyt wellness katosi tietenkin heti Helsinkiin palattuani, mutta muistot säilyvät yhä erittäin lempeinä mielessäni.

Petrasta ja muista kansainvälisistä selkkauksistani seikkailuistani löytyy uteliaille lisää kuvia ja kertomuksia (englanniksi) osoitteessa comeandgogo.wordpress.com!

 Kannattaa käydä kurkkaamassa ja varastamassa inspiraatiota vaikka omiin tuleviin reissuihin!

Jerry 0 comments