BRA MAT, BRA MÄNNISKOR

VI FLYTTAR GÄRNA IN I DITT KVARTER

Det hela började då en mamma önskade sig mer än vad de närliggande matbutikerna kunde erbjuda. Niina Hietalahti hade tröttnat på opersonliga stormarknader och bestämde sig för att öppna en egen butik. Hon beslöt att grunda en butik, som skulle sälja enbart sådan mat som hon ville servera till sin egen familj. En butik, som skulle återuppliva traditionell kundbetjäning. En butik, som skulle vara ett nöje att besöka. Från denna gnista föddes den första Anton & Anton-butiken. Året var 2008. Nu erbjuder Anton & Anton god mat till härliga kunder i Tölö, Kronohagen och Ulrikasborg. Om du vill att Anton & Anton flyttar in i ditt kvarter, berätta det gärna för oss.

VILL DU ARBETA HOS OSS?

Anton & Antons matbutiker i Tölö, Kronohagen och Ulrikasborg har sammanlagt 30 anställda.

Att arbeta på Anton & Anton är roligt, engagerande och belönande. Hos oss arbetar härliga människor med högkvalitativa produkter. Ditt jobb är att sälja riktig mat och förgylla människors dag. Du hjälper människor att hitta nya favoriträtter och planera måltider som får det att vattnas i munnen. Du är lika bra på att lära känna våra stamkunder som du är på att lära känna våra produkter. Och om du råkar bo i samma kvarter som butiken är det desto bättre.

Ibland är vårt jobb hektiskt och allt som oftast väldigt fysiskt. Men om du är en glad, trevlig och en flitig person är vi ganska säkra på att du kommer att tycka om ditt jobb hos Anton & Anton. Om du vill arbeta i någon av våra butiker, kom förbi och presentera dig till butikschefen. Om allt går vägen kan du vara beredd på att kavla upp ärmarna omgående!

STUDERANDE

Anton & Anton erbjuder praktikplatser åt studerande inom restaurang-, försäljning- och livsmedelsbranchen.

Vi samarbetar med vårt producentnätverk inom olika brancher såsom produktförädling, förpackningsutformning och marknadsföring. Om du har en klar idé för ett projekt eller forskning som du vill genomföra tillsammans med Anton & Anton eller med våra producenter, kontakta info@antonanton.fi